نوشته شده توسط : ساحل

اگر از شما به عنوان یک کارآزموده بازاریابی بپرسند “بازاریابی چیست؟”، یا از شما بخواهند آن را تعریف کنید، به راحتی قادر به تعریفش خواهید بود؟ به راستی بازاریابی در ذهن شما چه معنایی دارد؟ خدمات مشاوره برندینگ و مشاوره بازاریابی از راهکارهای توسعه کسب و کارها در مجموعه بیلاودمارکتینگ است.

موسسه خبرگان بازاریابی (Chartered Institute of Marketing) بازاریابی را این چنین شرح می­دهد : “مدیریت پروسه شناسایی، قبل بینی و ارضای نیازهای مشتری به شکلی سودآور”.

انجمن بازاریابی آمریکا (The American Marketing Association) آخرین تعریف از بازاریابی در سنه 2013 را اینگونه تصویب نموده است: ” بازاریابی، مجموعه­ ای از فعالیت ها و فرایندهای ایجاد، انتقال، ارسال و تبادل هر آنچه که برای مشتریان، ارباب رجوع، شرکای بازرگانی و در همه برای جامعه ارزشمند باشد، است.”
بازاریابی یا همان مارکتینگ با یک ایده جدید یا یک فرآورده مبتکرانه نخست نمی­ شود، بلکه نقطه ابتدا و پایان هر کسب و کاری بازاریابی است و محوریت بازاریابی را نیز مشتری (Customer) برپایی می دهد.

در واقع پروسه بازاریابی(Marketing) حتی قبل از آنکه مشتری وارد چرخه ی کسب و کار شود، نخست می شود، نه زمانی که محصول حاضر فروش است.
در پاسخ به اینکه” بازاریابی چیست” باید گفت بازاریابی فرایند مشتاق کردن مخاطبین به محصولات ویا خدمات است. این پروسه با سپریدن تحقیقات بازار نخست و با تحلیل رفتار مصرف کننده یا مشتریان، بهبود سفر مشتری، شناخت کامل مطالبات و نیازهای بازار هدف، نگهداشت مشتریان، و افزایش بهره بازاربرای برند پیوسته خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: روش همگام سازی بازاریابی با سفر مشتری
حضور بازاریابی در پهنه تجارت از سررسید مبادلات پایاپای وجود داشته و در درازا سده ها با رشد و ترقی بازرگانی مفهوم مارکتینگ و تکاپو های مارکتینگ نیز کاملتر شده است. مارکتینگ به عنوان یک دانش در طی چند سده پسین دو بار دستخوش تحولات پایه ای و بنیادین شده : یکبار با پیدایش انقلاب صنعتی و بار دوم با ظهور دانش تکنولوژی اطلاعات در عرصه تجارت که در نهایت منجر به شکل گیری مفهوم دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) شد.

بیشتر بخوانید: دیجیتال مارکتینگ چیست؟
یادمان باشد که دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی بر بنیاد اصول قواعد و راهبرد های بازاریابی بنا شده و به قصد پیشبرد هرچه بهتر فعالیت های بازاریابی بکار اسیر می شود.

شاید در پاسخ به اینکه “بازاریابی چیست” بهترین و کوتاهی ترین پاسخ این باشد که “بازاریابی تلفیق دانش و هنر است، و خلاقیت لازمه پیشرو بودن در این صنعت است”.

امروزه بازاریابی متاسفانه یا خوشبختانه به نوعی با زندگی انسانها و اغلب تصمیماتی که می گیرند، از برگزیدن محل زندگی و دانشگاه گرفته تا سبک زندگی و حتی کتابی که می خوانند، عجین شده که خود نشات گرفته از مفاهیم جدیدی است که در این دانش تعریف می شوند و معنا می یابند. مانند بازاریابی پارتیزانی ، بازاریابی مویرگی، بازاریابی حسی، و بازاریابی قطره ای که همگی از دسته مفاهیم جدید در مارکتینگ محسوب می شوند.

بازاریابی با تمام جنبه های گوناگون کسب و کار مرتبط است، از توسعه و تولید فرآورده گرفته تا شیوه های مختلف پخش محصول و خدمات، قیمت گذاری، راهبرد های فروش، تبلیغات، روابط عمومی و خدمات پس از فروش به مشتریان.

یادتان باشد که در مارکتینگ مشتریان شما تنها به افرادی که محصول شما را از قفسه­ ها خریداری می ­کنند یا از خدماتتان استفاده می کنند، اندک نمی­ شوند بلکه سرمایه گذاران، توزیع­ کنندگان، خرده ­فروشان و دیگر ذینفعان نیز به نوعی مشتریان شما هستند، که تنها شیوه تعاملشان با برند شما متفاوت است.
گاهی مارکتینگ (Marketing) به اشتباه مترادف با تبلیغات (Advertising) در عقیده گرفته می شود، چنانچه اگر بازاریابی را یکی از چرخ دنده های اصلی کسب وکار بدانیم، تبلیغات فقط جزئی از این چرخ دنده است.

بازاریابی - مارکتینگ
بیشتر بخوانید: تفاوت اصلی بازاریابی و تبلیغات چیست ؟
برخی هم مارکتینگ (Marketing)را به اشتباه برابر با فروش (Sales)می دانند. به عقیده ی این کسان فروش همان بازاریابی است. در حالی که مارکتینگ و فروش به هیچگونه یکسان نیستند، و فروش بخشی از فرایند بازاریابی را برپایی می دهد.

بازاریابی ما فوق ترفیع، فروش، و تبلیغات است.

بازاریابی یکی از تقسیم های اصلی کسب و کار است که تمرکزش بر افزایش و نگهداشت مشتریان فعلی و دستیابی اغلب به مشتریان بالقوه و تبدیل آنها به مشتریان بالفعل است.

بازاریابی (Marketing) چهار تقسیم را در بر می گیرد :

شناخت مشتریان و پیرامون بیگانه کسب وکار به جزیی­ترین شکل ممکن
شناسایی فرصتها و توسعه راهبرد برای سرمایه­ گذاری روی آنها
استفاده از ابزارهای مارکتینگ برای تحقق اهداف اصلی کسب و کار
سنجش نتایج فعالیت ها و گردآوری فرایند بهبود پیوسته به هدف گسترش کسب و کار

بازاریابی - مارکتینگ
آنچه بازاریابی می­ نامیم
در نخستینگی پیمان دادن مشتری ( گونه ها مشتری)
تهیه فرایندهای برنامه ­ریزی شونده میانی مدت و بلند مدت به هدف توسعه برند
تهیه و گردآوری فعالیت های کلیدی برای کامیابی پیوسته کسب و کار
تخصیص منابع برای دستیابی به اهداف کسب و کار
برخی از انگیزه ها افزایش اهمیت بازاریابی
بازاریابی به انتقال، مبادله و حرکت کالا کمک می کند
بازاریابی در انتقال، مبادله و جنبش کالا بسیار مفید است. کالاها و خدمات از طریق واسطه های گوناگون، مثل خرده فروشان و عمده فروشان، به دست مشتریان می رسند. برنامه بازاریابی یا مارکتینگ پلن این بستگی را فراهم می آورد و از این جهت هم برای فرآوری کنندگان مفید است و هم برای مشتریان.

مارکتینگ در حفظ و ارتقا استانداردهای حیات جامعه مفید است
بازاریابی در صدر تمام عوامل تاثیر گذار بر استانداردهای حیات جامعه، قرار می گیرد. بازاریابی از طریق در دسترس قرار دادن محصولات و خدمات برای مشتریان و عرضه ی آنها تحت شرایط مختلف و با بها معقول، بر سبک زندگی آنها نشان می گذارد. جامعه از سه سطح اجتماعی ساختن می شود: غنی، میانه و فقیر. هرآن چیزی که این سه گروه مصرف می کنند ، توسط بازاریابی و اصول و رویه های آن، نخست شناسایی، دسته بندی و سپس عرضه می شود.

شناخت بازار و نیازمندیهای بازارهای منظور تحت عنوان تحلیل بازار به عنوان بخشی مهم از تکاپو های بازاریابی صورت می گیرد،که خود به نوعی سنگ بنای تصمیم گیری ها به منظور تهیه و گردآوری راهبرد ها و تکنیک های بازاریابی است.

امروزه حتی دانشگاه ها نیز برای توسعه برند خود از کار و جنبش های بازاریابی به نوعی نامحسوس سهم می برند.

فعالیت های گوناگون بازاریابی به نوبه ی خویش سهمی در کسب درآمد کسان یک جامعه دارند. از کارآزمودگان کامپیوتر گرفته الی طراحان صنعتی و گرافیست ها و مهندسین فروش و تولید کنندگان محتوا و عکاسان صنعتی و… تمامی به نوعی در چرخه مارکتینگ به منظور پیشبرد اهداف کسب وکارها تعریف می شوند.

منجر به ایجاد کارگماری می شود
فعالیت های گوناگون بازاریابی به نوبه ی خویش سهمی در کسب درآمد افراد یک جامعه دارند. از کارآزمودگان کامپیوتر گرفته لغایت طراحان صنعتی و گرافیست و مهندسین فروش و تولید کنندگان محتوا و عکاسان صنعتی و… همگی به نوعی در چرخه مارکتینگ به قصد پیشبرد کسب وکارها تعریف می شوند.

بازاریابی به عنوان مأخذ ایده های جدید شناخته می شود
با افزایش رقابت در بازارها، هر روز از سهم بازار برندها کاسته می شود و متخصصین این صنعت باید بتوانند با بکار بردن روشهای جذاب و خلاق کوشش در نگهداشت مشتری و جذب بیننده اغلب برای برندها را، در برنامه شغل خویش داشته باشند.

برخی از گونه ها بازاریابی ها
اگر هم اکنون به سراغ مرورگر اینترنت خویش بروید و عبارت “انواع بازاریابی” را جستجو کنید، با نتایج بیشماری رو به رو می شوید. هر یک از انواع بازاریابی در پایان به دنبال جلب توجه بیننده و شناساندن برند و محصول به آنها است ولی کانال و استراتژی که هریک از آن سهم می برند سبب می شود بازاریابی، گونه ها مختلفی پیدا کند.

با اشاعه دانش و ورود زنجیره های دیگری همچون عصب شناسی و روانشناسی به دنیای بازاریابی، پهنه های میانی رشته ای فراوانی در پهنه ی بازاریابی ظهور پیدا کرده است. از این بین می طاقت به بازاریابی حسی (Sensory Marketing)، بازاریابی هیجانی (Emotional Marketing)، بازاریابی عصبی (Neuro Marketing) و بازاریابی سببی (Cause Marketing) اشاره کرد.

در بازاریابی حسی به 5 حس کسان و تحریک آنها برای جلب توجه بیننده پروا می شود. در بازاریابی هیجانی به عواطف و تحریک احساساتی از قبیل ترس، عشق، دلسوزی و حتی تنفر، پروا می شود و سعی بر آن است که به این ترتیب افراد، احساسی را تجربه کنند که تاثیر ماندگار داشته باشد. بازاریابی سببی از عواملی که مورد پروا مصرف کنندگان است، کاربرد می کنند لغایت به این واسطه پروا آنها را به سوی فرآورده یا برند مورد نظر جلب کند، در این نوع بازاریابی عمدتاً از امور خیرخواهانه برای جلب پروا مخاطبان کاربرد می شود، مثلا اجرای کمپینی که به پشتیبانی از کودکان سرطانی برگذار شده است نوعی از بازاریابی سببی می باشد. در بازاریابی عصبی بیشتر به ناخودآگاه افراد توجه می شود، سعی بر آن است که از راه شاخص هایی که از راه تحقیقات به دست می آید به صورت غیر سر راست به ذهن مشتریان نفوذ کنند و از این روش بر تصمیم گیری آنها نشانه بگذارند.

بیشتر بخوانید: 5 نکته ی تأثیر گذار در برندسازی احساسی
ظهور اینترنت و تجارت الکترونیک نیز به نوبه خویش کارایی چشمگیری در پهنه ی بازاریابی داشته است، شما عموماً با گونه ها دیجیتال مارکتینگ شامل بازاریابی شبکه های اجتماعی، سئو ، بازاریابی آنلاین، بازاریابی ایمیلی و بازاریابی محتوایی آشنا هستید. هر کدام از این نوع بازاریابی ها به پیگیری آن هستند که از راه بستر و ابزار خود، محتوایی را تولید کنند که برای بیننده جذاب باشد، باعث افزایش تعامل آنها با برند شود و نهایتا در تصمیم گیری خرید آنها تاثیر گذاشته و منجر به ماندگاری برند در ذهن مشتری شود.

بازاریابی شبکه های اجتماعی امروزه با استقبال بی نظیری روبرو است، چرا که تغییر سخیف زندگی مخاطبان سبب شده کسان اغلب وقت خود را در شبکه های اجتماعی به سر ببرند و حضور موثر برندها در این بستر می تواند تضمین کننده ی کامیابی آنها باشد.

تولید و به اشتراک گذاری محتواهای رنگارنگ در قالب فیلم های کوتاه و عکسهای جذاب و فریبنده از محصولات و خدمات برندها که برخی مواقع نیز با راستی فاصله زیادی دارند، از راه شبکه های اجتماعی (و بر پایه راهبرد های بازاریابی شبکه های اجتماعی) که به نوعی با سبک حیات امروزه ما عجین شده اند، خود شاهد دیگری است برآنکه امروزه بازاریابی جز جدا نشدنی از زندگی جوامع بشری شده است.

از گونه ها سایر بازاریابی که بسیار ازدحام برانگیز بوده و همش بین مفید بودن و قانونی بودن یا نبودن آن بحث است، بازاریابی شبکه ای است. در این مقاله به این مطلب اکتفا می نماییم که بازاریابی شبکه ای در بسیاری از کشورها از دسته ایران ممنوع است. اگر می خواهید در باره نتورک مارکتینگ و شیوه ی کارکرد آن بدانید می توانید نوشتار ی زیر را در این خصوص مطالعه کنید.

بیشتر بخوانید: بازاریابی شبکه ای چیست؟
بازاریابی چریکی (گوریلا مارکتینگ) یگانه از گونه ها برادر داشتنی بازاریابی برای مخاطبان و خود بازاریابان محسوب می شود. خلاقیت رکن بنیادی این نوع بازاریابی محسوب می شود و کوشش بر آن است که از طرق غیر منتظره توجه مخاطبان به سمت برندی جلب شود. بازاریابی چریکی از تاثیرگذاری زیاد فوقانی برخوردار است و بیشترین نرخ تعامل و به اشتراک گذاری را در بین گونه ها سایر بازاریابی دارد.

از گونه ها بازاریابی موارد بیشمار دیگری باقی باقیمانده است اما در حال حاضر این بحث را با شناسایی موارد مطح شده به پسین می رسانیم. اگر به تعقیب شناختن انواع مارکتینگ هستید کانال ما را در اینستاگرام تعقیب کنید الی با انواع استراتژی های بازارایابی و اصلاحات آن بیشتر آشنا شوید به طور نمونه استراتژی اقیانوس آبی و یا ماتریس بوستون (BCG Matrix)در گستره مارکتینگ را مطالعه کنید.

برای دریافت مشاوره رایگان با شرکت آوش تک در ارتباط باشید.

سخن آخر
در بازاریابی (Marketing) آنچه که دارای اهمیت است، اطمینان از این جستار است که مشتری در مرکز همه تصمیم گیری های احسن کسب و کارهای کبیر و حقیر قرار دارد ونیاز ها و خواسته هایش بدست هر یک از کارکنان برند فهم و برآورده می شود.

هر شخصی که به نوعی با سوداگری در تعامل است، باید بداند بازاریابی چیست و چگونه می تواند از مفاهیم و راهبرد های بازاریابی به هدف پیشبرد اهداف کسب وکارش بهره‌گیری نماید.



:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

اگر نگاهی به آخرین محصول سونی پیش از اتحاد آن با اریکسون بیاندازیم، با نام CMD Z7 روبرو خواهیم شد که در اوایل سال 2002 وارد بازار گردید. حال پس از 10 سال این بار لوگوی سونی پس از جدایی اریکسون بر روی پیشانی Xperia S حک شده است. تفاوت این دو مدل در طی این سال‌ها به قدری زیاد است که شاید Z7 را بتوان در مقابل Xperia S تنها به یک اسباب بازی تشبیه کرد! ظاهرا یک دهه همکاری سونی با اریکسون برای این سازنده مطرح ژاپنی چندان خوشایند نبوده که تن به جدایی داده، بلکه بتواند با توان خودش روزهای درخشان گذشته را دوباره تکرار کند.
در این مقاله قصد داریم فرزند جدید و نوپای سونی را برای شما از نزدیک بررسی کنیم تا بیشتر با شاهکار سال 2012 این کمپانی آشنا شوید.
طراحی: ساخته شده بر بلور!
به جرات می‌توان طراحی این گوشی را تحسین برانگیز عنوان کرد. ظاهر Xperia S به گونه‌ای است که بسیاری نمی‌توانند چشم از آن بردارند. نوار شیشه‌ای یکپارچه در پایین که هماهنگ با ساختار نمایشگرهای سونی است، چهره‌ای منحصربفرد به آن بخشیده است. البته Xperia S به صورت تمام پلاستیکی بوده و تقریبا هیچ اثری از فلز در آن نیست. در سمت راست کلید یکپارچه صدا قرار دارد و در پایین دکمه مخصوص به شاتر که سونی به درستی تشخیص داده حضور آن یک ضرورت برای گوشی‌ای با دوربین 12 مگاپیکسلی است، دیده می‌شود. بر روی نمایشگر خبری از کلیدهای فیزیکی نیست و تنها سه کلید لمسی وجود دارد که علامت‌های آن‌ها بر روی نوار شیشه‌ای درج شده است. شک نداشته باشید که در بار نخست، به اشتباه روی نوار شیشه‌ای را فشار خواهید داد و به طور حتم این کار را چندین بار نیز تکرار خواهید کرد (تا زمانی که بفهمید این عمل غلط است!)، در واقع این مدل طراحی کاربر را به اشتباه می‌اندازد. عملکرد کلیدهای لمسی در کل چندان هم رضایت بخش نیست و گاها مجبور خواهید شد تا چندین بار برای دریافت فرامین خود بر روی آن فشار بیاورید. نوار شیشه‌ای ظاهر جذابی دارد که به خصوص در هنگام روشن شدن، فریفته آن خواهید شد. اگرچه کار کردن این نوار تنها در هنگام روشن شدن گوشی است، اما من حدس می‌زنم که با ارتقا به نسخه بستنی حصیری اندروید، قابلیت‌های بیشتری از آن بکار گرفته خواهد شد و در واقع سونی کاربر خود را با توانایی‌های آن سورپرایز خواهد کرد (اگر این کار را نکند، به طور جد یک قابلیت بزرگ در جذب کاربر را از دست داده است).
سطح کناری گوشی کاملا تخت طراحی شده و اگر قوس پشتی گوشی نبود، شباهت Xperia S به آیفون 4 بسیار مشهود به نظر می‌رسید.
جعبه این مدل اندازه نسبتا بزرگی دارد اما درون آن امکانات چندانی دیده نمی‌شود. وجود تنها هدفون، شارژر و کابل USB مواردی هستند که تقریبا در تمام مدل‌های امروزی وجود دارند. حتی بر روی دفترچه‌های راهنما و یا شارژر همچنان نام سونی اریکسون حک شده که نوعی دوگانگی را نمایش می‌دهد.
در کل می‌توان ساختار این مدل را بسیار زیبا و دلفریب توصیه کرد (به خصوص رنگ سفید آن که در اختیار من بود)، سونی در اولین گام به خوبی نشان داده که قصد تکرار روزهای پرشکوه خویش در ساخت تلفن همراه را دارد.
نمایشگر: چقدر پیکسل!
ظاهرا ساخت نخستین مدل دو هسته‌ای انقدر سونی را ذوق زده کرده که وضوح تصویر نمایشگر را تا حد HD یعنی 720×1280 پیکسل بالا برده تا عملا با یک سوپرفون طرف باشید (واژه فارسیش می‌شه ابر گوشی، اما حس کردم انگلیسیش با ابهت‌تره!!). اندازه این نمایشگر 4/3 اینچ است و به ازای هر اینچ، 342 پیکسل وجود دارد. در نمایش تصاویر از موتور براویا نیز بهره گرفته شده و نمایشگر کاملا ضد خش است. البته همچنان مشکل سفید شدن تصاویر در هنگام مشاهده از کناره‌ها وجود دارد و به نظر می‌رسد که سونی اهمیتی به این موضوع در رده اکسپریا نمی‌دهد (احتمالا سونی فکر می‌کنه همه فقط به صورت مستقیم و تک نفره به گوشی نگاه می‌کنند و کسی دوست نداره به شکل چند نفره تصاویر گوشی را به تماشا بنشیند).
سخت افزار: قدرت را به آغوش بکش!
تقریبا پس از یک‌سال از ورود نخستین گوشی دو هسته‌ای و در آستانه حضور چهار هسته‌ای‌ها، سرانجام سونی رضایت به استفاده از پردازنده دو هسته‌ای داد. خوشبختانه بر روی Xperia S از قدرتمندترین چیپست‌های موجود استفاده شده تا حداقل تا مدت‌ها خیال کاربر از توانمندی گوشی خود راحت باشد (در حال حاضر یک مدل چهار هسته‌ای بیشتر از آنکه کاربردی باشد، تنها یک قدرت نمایی برای سازنده است).
چیپست دو هسته‌ای Qualcomm MSM8260 با فرکانس کاری 1/5 گیگاهرتز برای هر هسته، مجهز به چیپست گرافیکی Adreno 220 نیز است که این دو به روانی برنامه‌های موجود را اجرا می‌کنند.
از نسخه 2/3 اندروید بر روی Xperia S استفاده شده که شاید در این بین سونی فرصت خوبی برای بهره بردن و به نوعی رونمایی از نسخه 4 را بر روی این سوپرفون از دست داده باشد. البته به زودی این به روز رسانی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. این نسخه اندروید که توسط پوسته اختصاصی سونی بهینه شده است، دارای ایراداتی نیز است. به طور مثال با گذاشتن قفل Pattern، همچنان قفل نمایشگر نیز باقی می‌ماند، صفحه کلید فارسی فاقد کلمه “ژ” است و در هنگام ارسال پیامک فارسی، بسیاری از اوقات گیرنده قادر به خواندن پیام نیست و حروف دچار به هم ریختگی کامل می‌شوند.
در این بین بایستی به حافظه داخلی 32 گیگابایتی هم اشاره کرد که البته پشتیبانی از کارت حافظه برای آن در نظر گرفته نشده و همچنین برای استفاده از سیم‌کارت خود، بایستی آن را تبدیل به مدل میکرو کنید (یکی از سیم‌کارت‌های من بدین خاطر نابود شد!).
دوربین: بالا و پایین
گوشی‌های سونی (و یا همان سونی اریکسون سابق!) همیشه به داشتن دوربین‌های توانمند معروف بودند. در اینجا نیز سونی با استفاده از یک لنز 12 مگاپیکسلی، نشان داده که همچنان این اصل را در سرلوحه برنامه‌های خویش دارد. در وهله نخست بایستی گفت که سرعت دوربین فوق‌العاده است و تنها با نگاه داشتن کلید شاتر (حتی در زمانی‌که گوشی قفل است)، به سرعت وارد منوی اصلی دوربین شده و گوشی آماده عکس‌برداری می‌شود. در بار نخست که دوربین را بررسی می‌کردم، سرعت فوکوس آن فوق العاده بود. به قدری اشیاء دور و نزدیک خوب شناخته می‌شدند که این کارایی رویایی به نظر می‌رسید. اما این رویا دیری نپایید زیرا در هنگام عکس‌برداری، به خصوص در شرایط نور کم، ممکن است دوربین بدون انجام فوکوس صحیح اقدام به عکس‌برداری کند. حتی گاهی اوقات فشردن کلید شاتر به صورت نیمه یا انجام فوکوس لمسی نیز کمکی به بهبود شرایط نمی‌کند، امری که بایستی امید داشت در آپدیت‌های آینده برطرف شود.
در هنگام فیلم‌برداری (و به خصوص در روز) کیفیت تصاویر گرفته شده بسیار خوب هستند، رنگ‌ها در کل کمی حالت اشباع شده دارند که البته این امر سبب زیبا شدن تصاویر (اگرچه کمی به صورت مجازی) می‌شود. تنها ایراد در زمان فیلم‌برداری باز به مشکل فوکوس باز می‌گردد که به خصوص پس از گرفتن اجسام نزدیک، دوربین تا لحظاتی توانایی تطبیق خود را از دست می‌دهد و تصاویر تار تحویل شما خواهد داد (برای درست شدن بایستی برای چند لحظه لنز را به صورت ثابت بر روی یک جسم بدون حرکت نگاه دارید).
آزمون همراه
در ابتدای این بخش به سراغ برنامه بنچمارک پی رفتم تا سرعت محاسبه عدد پی را به نظاره بنشینم. محاسبه این عدد تنها در عرض 544 میلی‌ثانیه، قدرت پردازنده را به خوبی نشان می‌دهد.
در گام دوم نوبت به Quadrant Advanced رسید که نتایج حاصله از چهار آزمون گوناگون و مقایسه آن با سایر مدل‌های هم رده را می‌توانید در تصاویر زیر مشاهده کنید.
پس از این مرحله از برنامه SmartBench استفاده کردم که عملکرد گوشی را در دو بخش پردازنده و گرافیک به خوبی می‌سنجد.
در پایان نیز تست browsermark را انجام دادم که نمره 64868 به گوشی تعلق گرفت، این امتیاز با آنکه بهترین نیست اما یکی از خوب‌ها در آزمون‌های ما تا کنون بوده است.
سخن پایانی
Xperia S را می‌توان متفاوت‌ترین گوشی تولیدی سونی تا به امروز دانست. این مدل با طراحی دلفریب، توانمندی سخت افزاری و امکانات کامل ارتباطی بی‌تردید یکی از برترین‌های بازار است که با رفع برخی از نواقص آن می‌توان امید داشت که به درخشان‌ترین تولید سونی موبایل تا به امروز بدل شود.

 

 

 

[box type=”info”]

منبع: 

https://itresan.com/125/%d8%af%d9%84%d9%81%d8%b1%db%8c%d8%a8-sony-xperia-s/



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

رشد و گسترش فناوری‌های مبتنی بر اینترنت، توانایی‌های ما را در ارتباط با دیگر افراد جامعه گسترش داده است. یکی از این فناوری‌ها، پادکست است که جدیدترین تکنولوژی تولید و نشر محتوای صوتی در اینترنت محسوب می‌گردد و به شما امکان می‌دهد تا صدای خود را در اینترنت منتشر کنید و یک رادیوی شخصی داشته باشید.

احتمالا در وب‌گردی‌های روزانه‌تان با این واژه برخورد کرده‌اید؛ پادکست، روشی برای انتشار محتوای الکترونیکی به وسیله صدا است که کاربران از طریق آن می‌توانند ساخته‌های صوتی خود را به مخاطبان ارائه دهند و با استفاده از فید آن را در اینترنت توزیع کنند.
پادکست در حقیقت یک فایل صوتی است که روی محیط اینترنت منتشر می‌شود و کاربران می‌توانند آن‌ را به صورت آنلاین یا حتی آفلاین (پس از دانلود) از طریق پخش‌کننده‌های موسیقی گوش دهند. بعضی،‌ پادکست را به وبلاگ تشبیه کرده‌اند که به جای متن از صوت تشکیل شده و مانند وبلاگ‌ها در موضوعات مختلفی منتشر می‌شود و کاربران بسته به نظرشان آن‌ها را انتخاب می‌کنند، پس شاید بتوان پادکست را یک وبلاگ صوتی هم نامید.
پادکست از ترکیب دو واژه brodcast و ipod تشکیل شده است. آی‌پاد نام پخش‌کننده موسیقی محبوب شرکت اپل و برودکستینگ نیز به معنای انتشار می‌باشد.
می‌توان گفت پادکست، با افزایش محبوبیت دستگاه پخش موسیقی دیجیتالی آی‌پاد به عنوان روشی آسان برای به اشتراک گذاشتن محتویات صوتی از طریق اینترنت، به وجود آمد. کم‌کم خبرگزاری‌هایی مانند BBC برنامه‌های رادیویی‌ای با کمک آن راه‌اندازی کردند و حتی شرکت اپل امکان دریافت پادکست را به نرم‌افزار iTunes افزود.
اما شاید جالب‌ترین نمونه را ناسا منتشر کرده باشد که در آن یکی از متخصصین به نام استیو رابینسون (که در فضاپیمای دیسکاوری حضور داشت) راجع به مأموریت این سفینه توضیح می‌داد. این اولین پادکست ارسال شده از خارج زمین نام گرفت.
مزیت آن در این است که برای ضبط یک پادکست یا شنیدنش به تجهیزات خاص،‌ دانش فنی بالا و یا حتی اینترنتی با سرعت زیاد نیاز ندارید. اما آنچه که پادکست را نسبت به دیگر فایل‌های صوتی که در اینترنت وجود دارند متمایز می‌کند، این است که حتی وقتی در خواب هستید فایل‌های شما به صورت خودکار روی کامپیوتر ذخیره می‌شوند و فقط با فشار یک دکمه در پخش‌کننده موسیقی‌تان قابل اجرا و آماده گوش دادن است.
درگذشته هم امکان قرار دادن فایل‌های صوتی روی اینترنت و دریافت آن‌ها وجود داشت اما با استفاده از فناوریRSS اطلاعات پادکست‌ها جمع‌آوری می‌شود و به وسیله این سرویس کاربران می‌توانند از انتشار فایل‌های موسیقی جدید مطلع شوند و آن را به صورت خودکار دانلود کنند. شما می‌توانید نرم‌افزارهای مخصوص را دریافت و روی سیستم‌تان نصب ‌نمایید، بعد نام و آدرس پادکست‌های مورد علاقه‌تان را به این نرم‌افزار بدهید و هنگامی که به اینترنت متصل می‌شوید، نرم‌افزار به طور اتوماتیک، به آدرس پادکست‌های مورد علاقه شما سر می‌زند و فایل صوتی هر کدام که به روز شده باشند را روی سیستم دانلود می‌کند. این فرایند پس از مرحله‌ اولیه‌ تنظیمات، کاملا به طور خودکار اتفاق می‌افتد و شما در هر زمان، بدون نیاز به اتصال به اینترنت یا دسترسی به دستگاه کامپیوتر، فقط با دستگاه پخش موسیقی می‌توانید پادکست‌های جدید را گوش کنید.
امروزه بسیاری از کاربرانی که به خواندن وبلاگ‌ها علاقمند بودند یا از توییتر استفاده می‌کردند از گوش دادن به پادکست‌ها لذت می‌برند،‌ شاید کاربران از دنیای مجازی و کاملا دیجیتالی بدون احساس خسته شده‌اند و با شنیدن صدای یک انسان واقعی رضایت بیشتری دارند و این احساس رضایت،‌ باعث گسترش استفاده از پادکست‌ها شده است و هر روز مخاطبان و شنوندگان تازه‌ای را به خود جذب می‌کند. از دیگر دلایل محبوبیت و گسترش آن‌ها می‌توان به قابلیت به روز بودن، دانلود خودکار و استفاده در دستگاه‌های پخش موسیقی اشاره کرد.
از دیگر ویژگی‌های مثبت پادکست باید این نکته را یادآور شد که در این روش، کاربر بسته به نیاز خود و یا سلیقه شخصی‌اش محتوا را انتخاب می‌کند و مانند رادیو مطالب در اختیار او قرار نمی‌گیرد.
همچنین با استفاده از این روش شما می‌توانید با دستگاه پخش‌کننده موسیقی خود نیز پادکست‌ها را بشنوید و حتی نیازی به استفاده از رایانه برای شنیدن آن‌ها نیست و این امکان، کار را برای کاربران بسیار ساده‌تر می‌کند. علاوه بر این امکان شنیدن هر بخش از محتوا، جلو و عقب بردن آن، شنیدن محدوده خاص از محتوا و سایر کنترل‌ها از طرف کاربر ممکن است. کاربر به هر تعداد که بخواهد می‌تواند محتوا را گوش دهد در حالی که در رادیوی اینترنتی، چنین امکانی به خودی خود وجود ندارد.
در حال حاضر سایت‌هایی برای ارائه خدمات پادکستینگ وجود دارند که اغلب، این خدمات را به صورت رایگان در اختیار کاربرانشان قرار می‌دهند.
یکی از این سرویس‌دهنده‌ها که به زبان فارسی و به صورت رایگان، خدمات پادکستینگ را ارائه می‌دهد،‌ سایت www.persiancast.com می‌باشد که می‌توانید با ثبت‌نام در این سایت از خدمات آن استفاده کنید.
سرویس‌دهنده دیگری که می‌توانید به رایگان از خدمات آن بهره ببرید سایت http://audioboo.fm است که با ثبت یک حساب کاربری به شما اجازه آپلود پادکست‌هایتان و همچنین شنیدن پادکست‌های دیگر کاربران و دنبال کردن (Follow) آن‌ها را می‌دهد.
در حال حاضر در کشورمان، وب سایت وبلاگینا، پادکست‌هایی با موضوع اخبار فناوری‌های روز را در بخش رادیو 24 خود برای علاقمندان به زبان فارسی منتشر می‌نماید که با مراجعه به این آدرس http://weblogina.com/podcast/ می‌توانید آن‌ها را بشنوید.
برای شنیدن آن‌ها روی لینک مستقیم mp3 کلیک کنید، در غیر‌ این‌ صورت با استفاده از نرم‌افزار ipodder آدرس هر پادکست را در آن وارد نمایید و با این نرم‌افزار برنامه‌های رادیویی آن پادکست‌ها را به طور خودکار دریافت کنید.
اگر ازآی‌پاد استفاده می‌کنید، با نرم‌افزار iTunes نیز می‌توانید به طور خودکار برنامه‌های جدید ایستگاه‌های پادکستی را که مورد علاقه شماست دریافت نمایید و آن‌ها را به آی‌پاد انتقال دهید و گوش کنید.
شاید بعد از خواندن این مطلب،‌ بخواهید به جمع کسانی بپیوندید که پادکست منتشر می‌کنند. کار ساده‌ای است!‌ با داشتن یک میکروفون هم می‌توانید قدم اول را بردارید. در اولین مرحله باید یک موضوع انتخاب کنید و بعد از آن مطالبتان را روی کاغذ یادداشت کنید تا در حین ضبط چیزی را فراموش نکنید. شاید بهتر باشد درباره موضوعی صحبت کنید که از آن اطلاعات بیشتری دارید زیرا برای مخاطبان جالب‌تر است.
بیشتر کسانی که پادکست ضبط می‌کنند از موسیقی در بین صحبت‌هایشان به عنوان پس‌زمینه استفاده می‌نمایند که شنونده را از یکنواختی و بی‌حوصلگی درمی‌آورد. اگر شما هم تمایل دارید تا پادکستی ارائه دهید که رضایت مخاطبان را بیشتر جلب کند، می‌توانید از موسیقی استفاده کنید.
نکته دیگر اینکه شاید بهتر باشد در تهیه یک پادکست از چندین گوینده به جای یک گوینده استفاده کنید تا پادکست‌تان شنیدنی‌تر شود.
این روزها کاربران کم‌حوصله شده‌اند، پس بهتر است زمان پادکست‌تان خیلی طولانی نباشد و در زمانی کوتاه، حق مطلب را ادا کنید، اگر هم آن‌ را ضبط کرده‌اید نگران نباشید، می‌توانید با برنامه‌های ویرایش، قسمت‌های اضافه را حذف کنید.
پس از این مراحل،‌ نوبت به انتخاب نرم‌افزار ضبط و ویرایش صدا می‌رسد که شاید اصلی‌ترین قسمت کار باشد. گرچه بعضی از کاربران از برنامه خاصی برای ضبط و ویرایش صدا استفاده نمی‌کنند ولی برای حرفه‌ای شدن نیاز به استفاده از نرم‌افزاری دارید تا بتوانید ویرایش‌هایی را نیز روی پادکست‌تان انجام دهید.
نرم‌افزارهای زیادی برای این‌ کار وجود دارد که بسته به انتخاب خودتان می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. از این دسته برنامه‌ها می‌توان نرم‌افزارهای Audacity، ‌cubase، FL studio و غیره را نام برد. برای دانلود رایگان نرم‌افزار Audacity به این آدرس مراجعه نمایید: http://audacity.sourceforge.net/
فراموش نکنید که در نهایت با توجه به اینکه فایل خروجی‌ای که از نرم‌افزار شما به دست می‌آید حجم بالایی دارد، امکان آپلود شدن آن به راحتی وجود ندارد. پس پیش از قرار دادن آن بر روی اینترنت باید توسط یک برنامه‌ فرعی تبدیل صدا، مثل Jet Audio آن را به فایل کم‌حجم Mp3 تبدیل کنید تا به راحتی قابل آپلود و یا دانلود باشد.
بعد از تهیه و ویرایش، نوبت به انتشار آن روی فضای اینترنت می‌رسد. می‌توانید از سایت‌هایی که خدمات رایگان برای انتشار پادکست‌ها بر روی سرورهایشان ارائه می‌دهند استفاده نمایید یا آن را روی سایت‌های رایگان آپلود فایل قرار دهید و یا حتی آن را بر روی وبلاگ شخصی‌تان بگذارید.
با رشد روزافزون کاربران اینترنت به تعداد کاربران پادکست هم اضافه می‌شود. شاید روزی پادکست‌ها جای وبلاگ‌های صوتی را هم بگیرند زیرا کاربران اینترنتی همچنان ارتباط متنی را به ارتباط صوتی ترجیح دهند. برای مشخص شدن این موضوع، نیاز به زمان بیشتری است. اما اگر دوست دارید صدایتان را برای همیشه روی اینترنت جاودانه کنید، همین الان دست به کار شوید، چون تنها صداست که می‌ماند.

منبع: 

https://itresan.com/111/%d8%aa%d9%86%d9%87%d8%a7-%d8%b5%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%da%a9%d9%87-%d9%85%db%8c%e2%80%8c%d9%85%d8%a7%d9%86%d8%af-%d9%86%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d9%81%d9%86%d8%a7%d9%88%d8%b1%db%8c/



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل
مدیریت ارتباط با مشتری

عبارت مدیریت پیوستگی با مشتری یا CRM از اوایل دهه نود میلادی وارد پهنه مدیریت و بازاریابی شده است.

در آن زمان، فردی به نام توماس سیبل، شرکتی با عنوان Siebel Systems داشت و در قالب آن شرکت، نرم افزاری را برای اتوماسیون فروش (تماس با مشتریان، پیگیری سفارشات، ثبت قراردادها و …) طراحی و عرضه می‌کرد.

سیبل در روشنگری نرم افزار خود می‌گفت که این نرم افزار، مدیریت پیوستگی با مشتریان (Customer Relationship Management) را بر دوش دارد.

از آن زمان، به تدریج، اصطلاح مدیریت پیوستگی با مشتری یا سی آر ام رواج یافت و حتی به کتابهای مدیریت و بازاریابی هم مسیر پیدا کرد (منبع).

شاید برایتان جالب باشد که بدانید کمپانی سیبل در آینده در سنه ۲۰۰۶ در شرایطی که نزدیک ۴۰۰۰ مشتری داشت، به قیمت کم و بیش به ۶ میلیارد دلار، بدست شرکت اوراکل خریداری شد (+). اوراکل هنوز هم، نرم افزار CRM خود را با عنوان Oracle Siebel عرضه می‌کند و می‌فروشد.

هنوز در مورد تعریف مدیریت ارتباط با مشتری رویداد نظری هستی ندارد و نمی‌توان یک تعریف و روشنگری قطعی و پایانی برای سی آر ام ارائه کرد.

حتی تکلیف CRM در این حتماً مشخص نیست که وقتی از CRM صحبت می‌کنیم، اشاره‌ی ما به یک نرم انگیزه ها است یا یک سیستم.

وقتی از سیستم حرف می‌زنیم، منظورمان مجموعه‌ی گسترده‌ای از فعالیت‌ها، فرایندها و زیرساخت‌ها است که باید در یک سازمان مستقر شود (مثل سیستم مدیریت کیفیت ایزو).

اما وقتی از یک نرم افزار حرف می‌زنیم، ذهن‌مان به سمت یک یا چند برنامه می‌رود که باید روی چندی از کامپیوترهای یک سازمان نصب شود.

جالب این‌جاست که هر دو نگاه به CRM در وسط عرضه‌کنندگان و مشتریان CRM هستی دارد.

گروهی که ذهنیت‌شان بیشتر به فناوری اطلاعات و برنامه‌نویسی و راهکارهای نرم افزاری تقریبا است، CRM یا مدیریت بستگی با مشتری را یک مجموعه نرم اسباب می‌دانند که به اتوماسیون بازاریابی، فروش و خدمات پیوسته با آن‌ها کمک می کند.

اگر به این گروه بگویید که می‌خواهید یک سیستم مدیریت ارتباط با مشتری در شرکت خود مستقر کنید، آن‌ها این جمله را این‌گونه می‌فهمند که: «قرار است یک نرم افزار یا چندی نرم اسباب بخرید و آن‌ها را نصب و راه‌اندازی کنید.»

اما گروه دیگری هم هستند که برپایی سیستم مدیریت ارتباط با مشتری را فراتر از خرید نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری می‌دانند. این کسان پافشاری دارند که CRM یک نگرش است. نگرشی که به پیگیری ایجاد، حفظ و گسترش و تعمیق رابطه با مشتریان است. این‌که در برپایی سی آر ام از نرم افزار و ابزارهای امروزین تکنولوژی استفاده می‌شود، یک مسئله‌ی فرعی است.

با این نگرش، زمانی که پیتر دراکر می‌گفت «هدف هر کسب و کاری، برپایی و نگه داشتن مشتری است» از CRM حرف می‌زد. حتی با وجودی که بسیاری از شرکت‌های فروشنده نرم اسباب CRM در آن سررسید هستی نداشتند.

کتابهای مدیریت ارتباط با مشتری
همین اختلاف‌نظر در تعریف سی آر ام، در کتابهای مدیریت ارتباط با مشتری هم دیده می‌شود.

بعضی از کتاب‌ها چنان نوشته شده‌اند که انگار می‌خواهند به مخاطب خود، شغل کردن با یک نرم افزار را تعلیم دهند.

بعضی از کتاب‌ها، زیاد از فناوری فاصله گرفته‌اند و اغلب به مبانی فکری و سیستمی CRM می‌پردازند.

دسته‌ی سومی از کتاب‌ها هم هستی دارند که کوشیده‌اند مسیر متوسط را در پیش بگیرند و در عنوان‌شان هم به این نکته اشاره می‌کنند. مثلاً می‌نویسند: CRM – A Balanced Approach.

کتاب‌های دسته‌ی سوم با این توضیح، تأکید دارند که هم به جنبه های سیستمی و راهبردی و زیربنایی در مدیریت ارتباط با مشتری پروا دارند، و هم به فوت و فن‌های نرم افزاری و جنبه‌های تکنولوژیک.

تعریف CRM چیست؟
در این‌جا چند باره از متداول‌ترین تعریف‌های مدیریت ارتباط با مشتری را برای شما آورده‌ایم.

اصلاً نیاز نیست این تعریف‌ها را به خاطر بسپارید یا برای درک جزئیات آن‌ها، خودتان را ستوهی دهید. قصد ما صرفاً نشانه دادن تنوع دیدگاه‌ها در تعریف سی آر ام است. پس از این‌که تعریف‌ها را دیدید، طبقه‌بندی دیگری را ارائه می‌دهیم که برای ما مهم‌تر خواهد بود:

تعریف مدیریت پیوستگی با مشتری از دیدگاه اوراکل
شرکت اوراکل (مالک کنونی سیستم سیبل) مدیریت وابستگی با مشتری را چنین تعریف می‌کند (+):

«مدیریت بستگی مشتری، استفاده از ابزارها، فناوری و فرایندها برای اجتماع و تحلیل داده‌های مشتری و به کارگیری این اطلاعات برای شفا تجربه‌ی مشتری است.»

تعریف مدیریت بستگی با مشتری از نگرش مایکروسافت
مایکروسافت CRM را اغلب به عنوان نرم انگیزه ها CRM می‌شناسد و در تعریف خویش از CRM چنین می‌گوید (+):

«مدیریت وابستگی با مشتری یا CRM، نرم افزاری است که با منظور اتوماسیون فروش و بازاریابی و نیز مدیریت فعالیت‌های پیوسته با فروش و خدمات در داخل یک سازمان مورد کاربرد قرار میگیرد.»

تعریف مدیریت ارتباط با مشتری از دیدگاه شرکت گارتنر
شرکت گارتنر که از غولهای پژوهشی گستره فن آوری اطلاعات است، CRM را کاملاً مستقل از بستر نرم افزاری و به صورت زیر تعریف می‌کند:

CRM یا مدیریت وابستگی با مشتری یک استراتژی احسن برای تمام کسب و کار است که با قصد بهینه کردن فایده و درآمد [بنگاه] و خوشنودی مشتریان به پیشه گرفته می‌شود. CRM برای پژوهشگر کردن این هدف، همه‌ی فعالیت‌های سوداگری را حول گروه‌های گوناگون مشتریان نظم می‌دهد و می‌کوشد رفتارهایی را در کسب و کار ایجاد کرده و توسعه دهد که نهایتاً به خوشنودی اغلب مشتریان انتها شوند.

تعریف مدیریت وابستگی با مشتری از نقطه نظر سایت CIO
سایت CIO که مطالب و مقالات آن در دامنه فناوری ومدیریت وابستگی با مشتری، شناخته شده است، مدیریت پیوستگی با مشتری یا CRM را چنین تعریف میکند (+):

مدیریت ارتباط با مشتری

یا CRM یک استراتژی برای شناخت بهتر مایحتاج و رفتار مشتریان با منظور توسعه و استحکام بیشتر روابط با آنان است.

تعریف شرکت Salesforce از CRM چیست
شرکت Salesforce هم تعریف تقریبا مشابهی را مطرح میکند (+):

مدیریت وابستگی با مشتری یا CRM یک استراتژی برای مدیریت تمام رابطه‌ها و تعاملات یک کمپانی با مشتریان خفته و مشتریان کنونی آن است و کمک می‌کند که سوددهی سوداگری دسته بندی سیستمهای مدیریت بستگی با مشتری
با پروا به تنوع تعریف‌های ارائه شده از CRM، مهم است که بتوانیم این دیدگاه‌های مختلف را به شکل مناسبی دسته بندی کنیم.

فرانسیس باتل که فردی شناخته‌شده در زمینه‌ی CRM است، در کتاب مدیریت ارتباط با مشتریان خویش به جای بحث بر راز تعاریف CRM، دسته بندی ساده و آموزنده ای از مدل های مدیریت پیوستگی با مشتری دارد که آن‌ها را در این‌جا بازبینی می‌کنیم:

CRM تعریف مشخصی ندارد؛ هر کسی آن را به شکلی تعریف کرده است.

حتی بر راز اینکه CRM مخفف چیست هم قطعیت کامل هستی ندارد و برخی ها آن را مخفف Customer Relationship Marketing میدانند.

اما چیزی که مهم تر است این است که مدیریت پیوستگی با مشتری با سه رویکرد کاملاً متفاوت باره توجه پیمان گرفته است: استراتژیک، عملیاتی و تحلیلی.

CRM راهبردی (نگاه استراتژیک به سی آر ام)
عده‌ای از کسانی که از CRM و وابستگی با مشتریان صحبت می‌کنند، به این پهنه نگاه استراتژیک دارند. به این معنا که نگاه‌شان به کارهای ساده‌ای مشابه خرید نرم افزار CRM یا مثلاً استقرار یک نرم افزار فروش فروشگاهی اندک نیست. بلکه به دنبال این هستند که تمام کسب و کار، حول محور مشتری سامان داده شود.

اگر هم در این مسیر، مثلاً واحد CRM ساختن می‌شود یا عده‌ای به عنوان کارشناس پیوستگی با مشتری مشغول به کار می‌شوند، این‌ها فرعیات مسئله محسوب می‌شود. اصل ماجرا، پروا به مفهوم CRM است، یعنی همان چیزی که کل در تعریف CRM به آن توجه کرده‌اند: تمرکز تلاش‌ها بر روی جذب مشتری و نیز حفظ و حفاظت مشتری از طریق افزایش خوشنودی او و به‌کارگیری گونه ها ابزارهای موجود برای افزایش وفاداری مشتری.

ما در گردآور درس‌های بازاریابی و بستگی با مشتری، بارها نگاه راهبردی به سی آر ام را توضیح داده‌ایم و خواهیم داد، اما به طور خاص، سه درس را در عقیده گرفته‌ایم که مطالعه و مرور آن‌ها می‌تواند چیرگی شما را بر مفهوم CRM استراتژیک افزایش دهد:

تاریخچه بازاریابی و مدیریت بستگی با مشتری

تعریف مشتری مداری

بازاریابی رابطه ای

CRM عملیاتی (نگاه عملیاتی به سی آر ام)
در نگاه عملیاتی به مدیریت وابستگی با مشتری، هر فرایندی که به نوعی با مشتری مرتبط است، با استفاده از سیستمهای نرم افزاری، به ابزارهای خودکار تجهیز میشود. بازاریابی، فروش و خدمات مشتریان، از آنگونه این فرایندها هستند.

فرض کنید در یک جلسه مشاوره CRM به شما چنین پیشنهادهایی دیتا می‌شود:

شما باید خدمات حمایت خویش را نوین کنید و یک نرم اسباب گزیده تر برای آن در عقیده بگیرید.
یک سیستم اتوماتیک پاسخگویی تلفنی به مشتریان، می‌تواند کمک کند که بخشی از نیازهای مشتری در خارج از ساعات اداری، رفع شود.
با استفرار یک نرم اسباب حامی فروش، هر کس با خبره فروش شما تماس بگیرد، او می‌تواند در همان لحظه، سوابق خریدهای قبلی او را ببیند و گفتگوی موثرتری داشته باشد.
یکی از اصول CRM این است که شما یک نرم اسباب باشگاه مشتریان داشته باشید و تقسیم ویژه مشتریان، کل را به عضویت در آن باشگاه ترغیب کند.
این گونه نگاه به سی آر ام، اشتباه نیست، ولی اگر با نگاه راهبردی همراه نشود، می‌توان گفت «بسیار محدود» است.

به هر حال، بیشتر شیوه‌های اتوماسیون و تجهیز نرم افزاری، می‌توانند پیشه مشتریان را ساده‌تر کرده و رضایت مشتری را افزایش دهند. اما اوج اثربخشی این فعالیت‌ها زمانی است که ابتدا کسب و کار، به سمت مشتری محوری سوق داده شود و بپذیرد که می‌خواهد از نگاه محصول محور، به سمت مشتری محور حرکت کند.

CRM تحلیلی (نگاه تحلیلی به سی آر ام)
در نگاه تحلیلی به مدیریت پیوستگی با مشتری، CRM ابزاری برای تحلیل هوشمندانه دیتا ها و اطلاعات مربوط به مشتری با هدفهای استراتژیک و یا عملیاتی است. فلذا اگر اطلاعات مشتری اجتماع می‌شوند، یا اگر فرایندهایی به شکل خودکار و نرم افزاری اجرا می‌شوند، منظور این است که اطلاعات بیشتری از مشتریان اجتماع شده و با تحلیل آن‌ها، به تصمیم گیری بهتر کمک شود.

اگر بخواهیم از اصطلاح دقیق‌تری استفاده نماییم باید بگوییم که سی آر ام در این حالت، یک سیستم پشتیبان تصمیم گیری است. مثلاً اگر مدیران تصمیم بگیرند بها محصولی را تغییر دهند یا این‌که پروژه‌ی تقسیم بندی مشتریان را اجرا کنند، می‌توانند به داده‌های گردآوری شده از مشتریان مراجعه کرده و با به کارگیری روش‌های رایج در علم داده، خروجی‌های ارزشمندی به دست بیاورند و تصمیم بهتری بگیرند.

چه چیزهایی با CRM اشتباه گرفته می‌شوند؟
یکی از روش‌های رایج برای درک بهتر تعریف یک مفهوم این است که ببینیم چه چیزهایی خارج از آن دایره‌ی آن مفهوم قرار می‌گیرند. این شیوه را دانشمندان و نویسندگان بسیاری به کار گرفته‌اند.



:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

هنگامی که شما ویدیوهای یوتیوب را دانلود می کنید، می توانید آنها را بدون اتصال به اینترنت تماشا کنید. دانلود فیلم ها از یوتیوب و سایر سایت های میزبانی ویدیو بسیار شگفت آور آسان است و شما می توانید آن را رایگان انجام دهید. یوتیوب خودش ابزارهایی برای دانلود فیلم ها (روی دسکتاپ و موبایل) فراهم می کند و ابزارهای شخص ثالث وجود دارد که می توانند این کار را انجام دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

 

در این راهنما ما توضیح خواهیم داد که چگونه این کار را انجام دهیم.

 

دانلود ویدیوهای یوتیوب به یک کامپیوتر, ترفندهای یوتیوب

دانلود ویدیوهای یوتیوب به یک کامپیوتر

 

نحوه دانلود ویدیوهای یوتیوب در کامپیوتر:

1. 4K Video Downloader را دریافت کنید

برای دانلود فیلمهای یوتیوب در رایانه شخصی، با دانلود و نصب 4K Video Downloader شروع کنید. این نرم افزار چند منظوره کاملا رایگان است و می تواند تمام لیست های پخش و همچنین فیلم ها را دانلود کنید. بعد از انجام این کار، جعبه مشخص شده 'Launch' را علامت بزنید و روی  'Finish' کلیک کنید.

 

دانلود ویدیوهای یوتیوب به یک کامپیوتر, ترفندهای یوتیوب

ترفندهای یوتیوب

 

2. نشانی اینترنتی ویدیو را کپی و جایگذاری کنید

مرورگر وب خود را باز کنید، ویدیویی را که میخواهید از YouTube دانلود کنید پیدا کنید و URL آن را از نوار آدرس کپی کنید. سپس به 4K Video Downloader بازگردید و دکمه سبز «Paste Link» را در بالا سمت چپ کلیک کنید.

 

این نرم افزار اطلاعاتی در مورد ویدیو را بازیابی می کند و گزینه های کیفیتی را به شما می دهد. این بسته به کیفیت ویدیو اصلی متفاوت خواهد بود، اما این نرم افزار می تواند ویدیوهای YouTube را در 4K دانلود کند، در صورتی که در دسترس باشد.

 

دانلود ویدیوهای یوتیوب به یک کامپیوتر, ترفندهای یوتیوب

 

3. کیفیت و فرمت را انتخاب کنید

4K Video Downloader به شما امکان می دهد تمام ویدیوهای یوتیوب را دانلود کنید یا فقط فایل های صوتی را دانلود کنید. گزینه مورد نظر خود را با استفاده از منوی کشویی در سمت چپ انتخاب کنید، سپس یک فرمت را با استفاده از منو در سمت راست انتخاب کنید. ما MP4 را برای فیلم هایمان ترجیح می دهیم، زیرا این کار باعث می شود که کیفیت فایل ها را بالا ببرید.

 

سپس کیفیت خود را انتخاب کنید. برای پخش ویدئو بر روی تلویزیون یا رایانه خود ،ما توصیه می کنیم بالاترین رزولوشن را انتخاب کنید، اما در نظر داشته باشید که این طول می کشد و فضای بیشتری را می گیرد. خوشبختانه، شما می توانید حجم فایل در سمت چپ را ببینید.

 

همچنین میتوانید با استفاده از دکمه 'Browse' در پایین، ویدیو مورد نظر خود را انتخاب کنید. هنگامی که موفق شدید، روی 'Download' کلیک کنید.

 

دانلود ویدیوهای یوتیوب به یک کامپیوتر, ترفندهای یوتیوب

 

4. ویدیو یوتیوب را دانلود کنید

اکنون ویدیوی YouTube برای شما بارگیری خواهد شد. اگر فیلم های دیگر در کانال خالق وجود داشته باشد، 4K Video Downloader از شما خواهش می کند که آن ها را نیز دانلود کنید. این می تواند تا 24 فیلم در یک بار دانلود کند.

 

هنگامی که ویدیو به پایان رسید، شما می توانید آن را در پوشه مقصد پیدا کنید، یا روی آن در 4K Video Downloader راست کلیک کرده و Play را انتخاب کنید. مگر اینکه تنظیم کنید، ویدیو در این لیست باقی خواهد ماند تا زمانی که انتخاب کنید و آن را حذف کنید - حتی اگر شما نرم افزار را ببندید و مجددا راه اندازی کنید.

 

دانلود ویدیوهای یوتیوب به یک کامپیوتر, ترفندهای یوتیوب

 

5.  Smart Mode را امتحان کنید

اگر اغلب فیلم ها را در یک فرمت دانلود میکنید، تیک Smart Mode را بزنید. این ترجیحات دانلود شما را ذخیره می کند و آنها را به صورت خودکار بارگیری می کند. با کلیک بر روی آیکون lightbulb در سمت راست بالا و دفعه بعد که URL را به 4K Video Downloader بچسبانید، آن را بلافاصله با آخرین تنظیمات مورد استفاده شما بارگیری میکند

منبع:

https://www.beytoote.com/computer/tarfand-i/download-youtube2-videos.html



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

در این مطلب به شما می آموزیم که چگونه برنامه های رایگان iPhone و iPad را با استفاده از فروشگاه App جستجو و دانلود کنیم. شما نمی توانید برنامه های پرداخت شده را از طریق فروشگاه App دانلود کنید.

 

مراحل :

 

نحوه دانلود نرم افزار از App Store به صورت رایگان, مشکل در خرید نرم افزار از app store

 

فروشگاه App را باز کنید. آیکون برنامه App Store که مانند A "سفید" در پس زمینه آبی رنگ است، ضربه بزنید.

 

نحوه دانلود نرم افزار از App Store به صورت رایگان, مشکل در خرید نرم افزار از app store

 

روی Search ضربه بزنید. این نماد ذره بین شیشه ای در گوشه پایین سمت راست صفحه نمایش است.

در برخی از iPads ها، بخش جستجو یک نوار جستجو در گوشه سمت راست بالای صفحه است. اگر چنین است، روی نوار جستجو ضربه بزنید و سپس مرحله بعدی را رها کنید.

 

نحوه دانلود نرم افزار از App Store به صورت رایگان, مشکل در خرید نرم افزار از app store

 

روی نوار جستجو ضربه بزنید این در بالای صفحه جستجو قرار دارد . این کار باعث می شود تا صفحه کلید آی فون یا iPad شما ظاهر شود.

 

نحوه دانلود نرم افزار از App Store به صورت رایگان, مشکل در خرید نرم افزار از app store

 

نام یا عملکرد برنامه را وارد کنید در صورتی که برنامه خاصی داشته باشید، نام آن را تایپ کنید. در غیر این صورت، یک کلمه کلیدی یا عبارت را تایپ کنید که به یافتن برنامه به تناسب نیازهای شما کمک می کند.

به عنوان مثال، اگر شما دنبال یک برنامه نقاشی هستید، ممکن است در اینجا draw یا paint را جستجو کنید.

 

نحوه دانلود نرم افزار از App Store به صورت رایگان, مشکل در خرید نرم افزار از app store

 

روی Search ضربه بزنید. این دکمه آبی در پایین صفحه کلید است. با انجام این کار  App Store برای کلمه یا اصطلاح وارد شده خود جستجو خواهد کرد و لیستی از برنامه های مرتبط/ خود برنامه را نمایش می دهد.

 

نحوه دانلود نرم افزار از App Store به صورت رایگان, مشکل در خرید نرم افزار از app store

 

یک برنامه را انتخاب کنید از لیست برنامه ها عبور کنید تا زمانی که شما آن را پیدا کنید که می خواهید، سپس روی عنوان برنامه برای باز کردن صفحه آن ضربه بزنید.

 

نحوه دانلود نرم افزار از App Store به صورت رایگان, مشکل در خرید نرم افزار از app store

 

روی GET ضربه بزنید این دکمه آبی در سمت راست صفحه است.

 

نحوه دانلود نرم افزار از App Store به صورت رایگان, مشکل در خرید نرم افزار از app store

 

Touch ID خود را هنگام ارسال پیام وارد کنید .اگر  Touch ID برای فروشگاه App فعال شده باشد، اسکن کردن  Touch ID شما فورا از برنامه برای شروع دانلود بر روی iPhone یا iPad خود درخواست خواهد کرد.

اگر Touch ID را برای فروشگاه App فعال نکنید یا آی فون / آی پد از Touch ID پشتیبانی نمی کند، رمز ورود آی پی خود را وارد کنید و سپس بعد Install ضربه بزنید.

 

نحوه دانلود نرم افزار از App Store به صورت رایگان, مشکل در خرید نرم افزار از app store

 

صبر کنید تا برنامه را دانلود کنید. همانطور که برنامه شروع به دانلود می کند، یک مربع با یک دایره پیشرفت در سمت راست صفحه نمایش خواهید دید. پس از اینکه دایره کامل شد، برنامه با موفقیت دانلود شد.

میتوانید با ضربه زدن بر روی نماد مربع، برنامه را از بارگیری متوقف کنید.

 

نحوه دانلود نرم افزار از App Store به صورت رایگان, مشکل در خرید نرم افزار از app store

 

روی OPEN ضربه بزنید. این همان جایی است که دکمه GET بود . انجام این کار برنامه شما را باز می کند.

شما همچنین می توانید برنامه خود را با ضربه زدن روی آن بر روی صفحه اصلی iPhone یا iPad خود باز کنید.

منبع:

https://www.beytoote.com/computer/tarfand-i/downloadapp-appstore2-free.html



:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

مقایسه سیستم تلفنی voip و سانترال
در پست پیش به شناسایی سیستم های voip و گونه ها کاربرد آنها پرداختیم حال سعی داریم دو نوع سیستم voip و سانترال بپردازیم

پیشنهاد راه اندازی سیستم voip برای کل سازمان ها حتی در scale کوچک به انگیزه امکانات مدیریتی توصیه میشود

انجام کنفرانس ها بدون احتیاج به پرداخت هزینه جداگانه
تلفن بین المللی مجانی در بستر اینترنت
اتصال ساده به crm ها چون دیتابیس voip از mysql میباشد به راحتی با crm های مختلف ارتباط پایدار میکند
گسترش و اضافه کردن کاربر در این سیستمها به‌سادگی اتمام پذیر است و برخلاف سیستمهای اسبق بیچارگی به سیم‌کشی مجدد برای هر کاربر وجود ندارد.
همه سیستم های voip امکان مدیریتی مشابه : گزارش گیری از همه کاربران پیغام گذاشتن برای آنها ارسال فکسهای واصله به ایمیل. سیستم گزارش گیری در voip بسیار شفاف بوده و می‌توان خروجی های گوناگون از ان گرفت pdf excel نگریستن انلاین و… .در حالیکه سانترال گزارش گیری رایجی ندارد

مزایای VOIP نسبت به سانترال


قابلیت برنامه‌نویسی بر روی گوشی‌های تلفنی مثل گوشی موبایل شما میتوانید حتی با گوشی به اتفاق خارج از سازمان پاسخگوی درونی خود باشید
امکان ارائه شماره تلفن‌های داخلی به شمار بالا
تلفن گویا نیرومند در voip محدودیت کانال نداریم و حتی با 200 تماس همهنگام این تلفن گویا برایشان پخش میشود ولی در سانترال پاناسونیک پس از شمار مشخصی باید برای ارتقا ان خرج پرداخت کرد
عدم محدودیت در بکارگیری یک برند خاص در سیستم سانترال برای کارایی پسندیده توصیه میشود کل تجهیزات مشابه گوشی ها از یک برند باشند اما با استفاده از voipچون بر اساس استاندارد sip پیشه میکنید این محدودیت هستی ندارد .
در چهره جابجایی شما می‌توانید شماره داخلی خود را به دفتر جدید خود انتقال دهید. این رویداد بدون هیچ‌گونه تغییر در سیستم voip، به راحتی قابل‌اجراست. ولی در سیستم سانترال امکان جا به جایی کارمند پیوسته با تلفن به راحتی شدنی نیست. زیرا با جا به جایی شخص به جای سایر لازم است شماره ی درونی مجددا در دستگاه وارد شود چرا که در voip کل چیز روی تلفن تعریف شده و کاربر هرجایی برود با پیوست ان تلفت به درونی خویش و سایر تنظیمات دسترسی پیدا میکند



:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

 

بازگرداندن ایمیل های gmail, ترفندهای جیمیل

آموزش کامل بازگرداندن ایمیل ارسال شده در جیمیل

 

گاهی اوقات شما ایمیلی را برای رئیس خود می‌فرستید و بعد از فرستادن متوجه می‌شوید که ایمیل فرستاده شده محتویات مناسبی ندارد و یا اصلاً از فرستادن آن پشیمان می‌شوید. شاید بتوان گفت 90 درصد افراد گاهی اوقات خواسته‌اند که ایمیل فرستاده شده را برگردانند و یا آن را حذف کنند قبل از این که توسط گیرنده باز شود. باید بگوییم که سرویس جیمیل حدود 8 سال پیش این قابلیت را در تنظیمات خود قرار داده است ولی خیلی از ما نمی‌دانیم چگونه باید با این قابلیت کار کنیم! ما به شما یاد می‌دهیم چگونه ایمیل‌های فرستاده شده خود را برگردانید.

 

قدم اول: در صفحه باز شده جیمیل خود، چرخ دنده تنظیمات در سمت راست و بالا را باز کنید.

 

بازگرداندن ایمیل های gmail, ترفندهای جیمیل

 

قدم دوم: در قسمت تنظیمات لبه General را باز کرده و به پایین صفحه بروید تا گزینه Undo Send را ببینید. بعد از پیدا کردن آن روی مربع جلوی Enable Undo Send کلیک کنید تا این گزینه فعال شود.

 

بازگرداندن ایمیل های gmail, ترفندهای جیمیل

روش بازگرداندن ایمیل ارسال شده

 

قدم سوم: در این مرحله شما می‌توانید مشخص کنید تا چند ثانیه بعد از فرستادن ایمیل می‌توانید ایمیل را برگردانید یا حذف کنید. به صورت پیش فرض تا 10 ثانیه فرصت به کاربر داده خواهد شد که ایمیل را بازگرداند ولی شما می‌توانید آن را تا 30 ثانیه هم افزایش دهید.

 

بازگرداندن ایمیل های gmail, ترفندهای جیمیل

بازگرداندن ایمیل های gmail

 

دفعه بعدی که ایمیلی را برای فردی فرستادید، در کنار تاییدیه فرستادن ایمیل گزینه Undo برای شما در جعبه مستطیلی زرد رنگ نمایش داده می‌شود. بنابراین اگر متوجه شدید که نکته‌ای را از ایمیل فرستاده شده از قلم انداخته‌اید یا آن را اشتباه فرستاده‌اید؛ می‌توانید روی Undo کلیک کرده و ایمیل شما از اول باز می‌شود و شما می‌توانید ویرایش‌های لازم برای ایمیل را انجام دهید و آن را دوباره بفرستید یا اصلاً از فرستادن آن منصرف شوید.

منبع:digiro.ir

 

 


:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

 

 

با یک روش ساده شما می‌توانید بصورت همزمان چند خط آنلاین تلگرام را در اختیار داشته باشید.

بسیاری از کاربران از چند خط تلفن بهره می‌برند و یکی از مشکلات آنها استفاده همزمان از چند خط در تلگرام است. اما این نرم افزار روش‌هایی را برای برطرف کردن این مشکل برای کاربران فضای مجازی آماده کرده است. شما می‌توانید با استفاده از دو روش زیر خطوط دیگر تلفن همراه خود را آنلاین در اختیار داشته باشید.

 

در روش اول می‌توانید از نسخه وب استفاده کنید

در این روش کاربران با استفاده از نسخه وب تلگرام که همانند نسخه دسکتاپ عمل می‌کند است روی مرورگر انتخابی خود تلگرام آنلاین داشته باشند. کاربران می‌توانند به‌جز نسخه نصب شده روی کامپیوتر، با مرورگر از نسخه وب نیز بهره‌مند شوند. برای استفاده از نسخه وب به آدرس web.telegram.org زیر بروید شماره همراه خود را ثبت و منتظر ارسال کد تایید از سوی اپراتور اصلی تلگرام باشید. کد دریافتی را وارد کنید و اکانت خود را فعال کنید.

 

استفاده همزمان از چند خط در تلگرام , تلگرام آنلاین

استفاده همزمان از چند خط در تلگرام

 

در روش روش دوم از نسخه پرتابل استفاده کنید

اکثر برنامه‌ها و نرم‌افزارهای جدید از نسخه پرتابل بهرهمند هستند. شبکه اجتماعی تلگرام نیز از این قائده مستثنا نیست. اگر می‌خواهید این نسخه تلگرام را دریافت کنید به سایت desktop.telegram.org رفته و بر روی گزینه Portable Version For Windows کلیک کنید تا دانلود نسخه پرتابل انجام شود. سپس فایل دانلود شده را اجرایی کنید.

 

استفاده همزمان از چند خط در تلگرام , تلگرام آنلاین

نرم افزار تلگرام

 

منبع:yjc.ir

 

 


:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

بیشتر کاربران رایانه های رومیزی اثناء خرید یا ارتقا سیستم، وقت زیادی صرف رسیدگی مشخصات کیس (case) کامپیوتر خود نمی کنند. چه بسا دلیلش این باشد که به آن فقط به عنوان جعبه ای شامل قطعات مشکل افزاری می نگرند؛ در این دیدگاه کیس تکه خیلی مهمی نیست، بلکه این مشکل افزارهای درون آن هستند که می توانند بسیار جذاب بوده و خریداران کمی حرفه ای تر در مورد به کارگیری مشکل افزارهای قوی چه خواب ها که نمی بینند!

اگر شما نیز اینگونه فکر می کنید، در اشتباهید! کیس کامپیوتر زیاد هم مهم است. اگر به فکر خرید یک رایانه رومیزی جدید ، یا پیشروی کردن رایانه کهنه خویش هستید ، اولین سوالی که به ذهنتان خطور می کند نباید این باشد (که معمولا هست!): “سریعترین پردازنده ای که استطاعت خرید آن را دارم چیست؟” در عوض ، باید پرسید: “چه گونه کیسی دربایستن دارم؟”

تبلیغات
اپتیموم وی اینفلوئنسر مارکتینگ تبلیغات اینستاگرام
کیسی که شما خریداری می کنید مشخص کننده مشخصات و سایز رایانه شماست؛ تعیین کننده مشکل افزارهایی که می توانید درون آن تعبیه کنید، نوع سیستم خنک کننده ای که برای قطعات استفاده کنید و همین طور میزان سر و صدایی که کامپیوترتان تولید خواهد کرد.

پس با این مقدمه، اجازه بدهید در این نوشتار در مورد نکاتی که کاربران مستحضر و باهوش باید در باره خرید کیس جدید بدان پروا کنند گسترده تر بحث کنیم.

خدای من! چه کیس بزرگی!

این امر بدیهی است که اندازه کیس باره استفاده برای رایانه، معین می کند که بی گمان و اندازه کامپیوتر شما چه قدر خواهد بود. این مسئله کاملا پدیدار است ، نه؟ با این حال گاهی اوقات دوستانم را می بینم که برای کامپیوتر خویش کیسی خریداری کرده اند که از عقیده سایز و ابهت کاملا برای نیازهای آنها نامناسب است. بیایید با متر نواری سازش کنیم! (قبل از خرید لااقل بدانیم برای کیس خود روی میز یا تو محل تعبیه کیس در میز رایانه، چه قدر فضا در کمر بستن داریم)چون هیچ استاندارد واقعی اندازه در باره کیس های معمول بازار هستی ندارد (حداقل نه در ابعاد خارجی) ، و چون صرفا تکیه بر اندازه گیری ابعاد با چشمها همیشه جواب نمی دهد.

 

با در ذهن داشتن نکته بالا، اجازه دهید در مورد نکته ای گفتگو کنیم که کمی ظریف تر است: ابعاد درونی کیس. اگر چه کیس هایی با ابعاد بیگانه ارشد معمولا فضای اکثریت هم در تو خویش برای نصب قطعات دارند، اما نحوه پیکربندی فضای داخلی تاثیر شگرفی بر نوع سیستمی که می توانید جمع و جور کنید خواهد داشت.

در پایین برخی از پرسش هایی که شما باید برای کسب اطلاعات مربوط به فضای داخلی کیس رایانه از فروشنده بپرسید آورده شده است:

– کیس قادر به پشتیبانی از چه نوع مادربردهایی می باشد؟ (رایج ترین گونه ها مادربرد عبارتند از: Mini-ITX, MicroATX و ATX)

– آیا این کیس به اندازه کافی محل نگه داری درایو داخلی و خارجی برای سخت افزارهای مورد احتیاج من دارد؟

– اگر می خواهید از درایو حالت جامد (SSD) استفاده کنید، آیا کیس باره عقیده مکانی برای پشتیبانی از این گونه دیسک ها دارد یا خیر؟

– در کیس چندتا فن خنک کننده می طاقت نصب کرد؟ حداکثر سایز هر فن چه قدر است؟

– آیا کیس برای کارت گرافیک موردنظر من پسندیده است؟ و آیا محلی برای پیشروی کردن پدران تعبیه شده است؟

– آیا کیس به طریق ای مناسب توانا به خنک کردن و تهویه گرمای ناشی از پردازنده کامپیوترم هست، و آیا محلی برای بالارفتن آتی تعبیه شده است؟

پاسخ به چهار سوال اول بسیار راحت است چون بر بنیاد مشخصات عمومی ارائه شده هر کیس (درج شده روی جعبه محصول) می طاقت به سرعت به پذیرش خویش رسید. با این حال پذیرش سریع به دو مورد آخری کمی مشکل تر است چرا که این موارد معمولا به وضوح در مشخصات درج نشده است. توصیه می کنم که شما به چهره آنلاین (با سرچ شماره و مدل کیس باره نظر در گوگل+ بیان کلمه reviews در انتهای عبارت جستجو) به بررسی مدل باره عقیده پرداخته و نگاهی هم به سرنوشت نقد ها و بررسی کاربران بیاندازید. شدنی است دقیقا همه مواردی را که در ذهن دارید پیدا نکنید، ولی احتمالا کاربری را پیدا خواهید کرد که سخت افزاری مشابه شما نصب کرده (یا کوشش به نصب آنها نموده است) و نتیجه اش را می بینید که کامیاب شده یا خیر.

حواستان به خنک کننده ها باشد!

برخورداری از سیستم خنک کننده مناسب برای کامپیوتر شما امریست ضروری. با این حال پروا داشته باشید که زمانی که من می گویم “مناسب” من به این معنی نیست که سیستمی جمع کنید که توله خرسهای قطبی در آن دما به خواب زمستانی فرو روند! (مزاح کردم!

:: بازدید از این مطلب : 95

|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 بهمن 1398 | نظرات ()